Suport IT

O echipă dedicată pentru a vă sprijini in diverse procese IT.

Oferim pachete cuprinzătoare, personalizate de asistență și întreținere pentru a se potrivi afacerii și bugetului dvs., concepute pentru a vă maximiza rentabilitatea investiției, timpul de funcționare și fiabilitatea.

Sau trimiteti un email:

Suport in domeniul IT
Servicii IT de bază

Oferim o gamă largă de servicii de asistență IT pentru a vă sprijini afacerea pe măsură ce creșteți, fără a se limita la următoarele servicii IT fundamentale.

consultanta gratuita pentru firme
Suport IT de la distanță

Asistența IT de la distanță este o alegere populară și o soluție rentabilă pentru multe companii. Oferim un serviciu de asistență IT de la distanță rapid și convenabil pentru a rezolva problemele legate de parole, upgrade-uri sau instalări de software ori modificări de configurare a rețelei.

Consultanta pentru firme in mediul online
Suport IT 24/7

Suportul nostru IT 24/7 oferă un răspuns rapid pentru a rezolva imediat problemele de urgență in asigurea sistemelor dumneavoastră IT pentru stabilitate interna. Echipa noastră de asistență implementează, de asemenea, planuri de urgență pentru a reduce riscul, asigurându-vă că puteți continua să operați în cazul unei defecțiuni IT.

Consultanta gratuita pentru realizare website
Managementul serverului

Managementul serverului este crucial pentru funcționalitatea unei afaceri. Susținem clienții cu securitatea serverului, stocarea datelor, găzduirea site-ului web, servicii de e-mail și multe altele, monitorizarea și întreținerea continuă a serverelor pentru a vă sprijini organizația.

Suport IT

Servicii aditionale

Pe lângă furnizarea serviciilor complete de mai sus, putem oferi următoarele pentru a vă satisface nevoile:

Diagnosticare tehnică

Recuperarea datelor și planificarea continuității afacerii

Migrari servere, proiectare si implementare

Consultare, furnizare și raportare privind licențele Microsoft

Implementarea sistemelor

Suport IT

Profitați de serviciile noastre de asistență IT

Raspuns rapid

Rezolvați rapid orice problemă IT și va mențineți afacerea în mișcare. Aveți nevoie de asistență specializată la îndemână pentru a preveni întreruperile și avem ingineri care sprijină afacerile în fiecare zi pentru a rezolva problemele cât mai curând posibil.

Minimizați timpul de nefuncționare

Asigurați-vă că sistemele dumneavoastră IT sunt stabile și fiabile cu întreținere și monitorizare regulată. Ne vom ocupa de acest lucru pentru a vă proteja afacerea împotriva amenințărilor și vom rezolva problemele înainte ca acestea să prezinte un risc.

Dovada viitorului afacerii dvs

Profitati la maximum de noile tehnologii pentru a va impulsiona afacerea. Nu oferim doar suport IT, vă ajutăm să evoluați cu acesta. Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și putem ajuta la îmbunătățirea performanței și eficienței afacerii prin tehnologie.

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.