FACEBOOK ADS

Afișați reclamele dvs. în locurile potrivite, pentru a viza persoanele potrivite In FACEBOOK

Suntem pasionați să te ducem în locuri noi, să acționăm ca ghizi pe traseul dvs. către succes și să va oferim sfaturi solide la fiecare pas.

Sau trimiteti un email:

Reclame platite in facebook si Instagram

Calculati Pretul Proiectului

Puteti calcula pretul estimativ al proiectului. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti criteriile principale, iar in urma evaluarii noi vom lua legatura cu dvs. Preturile pot suferi modificari, insa nu va faceti griji! Oferim reducere in functie de colaborare.

FACEBOOK ADS

Care sunt beneficiile?

Promovarea plătită pe Social Media este un loc extrem de competitiv, dar esențial pentru orice afacere. Prin publicitatea pe rețelele sociale, afacerea ta poate ajunge la aproape orice client potențial. Publicitatea pe rețelele socialeva permite să va segmentati audiența la nivel microscopic și să va promovati produsele sau serviciile către persoanele relevante. Folositi o abordare strategică folosind Pixelul de Urmărire, astfel încât să puteti rula reclame de remarketing.

Outbound Marketing

Facebook Ads este de departe cea mai dezvoltată platformă de publicitate pe rețelele sociale. Costul mediu pe click este adesea mai ieftin decât căutarea plătită din Google, dar opțiunile de targetare pot fi mult mai avansate. Acest lucru face publicitatea pe Facebook ideală pentru descoperirea de noi piețe – testati o serie de variabile pentru a le găsi pe cele care funcționează.

Audience Mirroring

Cei care sunt cei mai probabili să cumpere de la dvs. în viitor sunt adesea cei care seamănă cel mai mult cu oamenii care au cumpărat de la dvs. în trecut. Prin oglindirea publicului, suntem capabili să identificăm audiențe similare clienților dvs. existenți și să le promovăm prin reclame Facebook direcționate.

Remarketing

Utilizarea Pixelului de targetare oferă oportunități și mai mari, permițând reclamelor dvs. să vizeze persoanele în funcție de ce pagini de pe site-ul dvs. au văzut, sau de cât de recent au achiziționat de la dvs. . Dacă cineva a pus un produs în coșul său, de exemplu, îi putem trimite reclame în cadrul Facebook pentru a-i arăta acel produs și pentru a-l încuraja să revină pentru a finaliza achiziția.

Campanii integrate

Publicitatea pe Facebook funcționează foarte bine ca acompaniament la alte tehnici. Atunci când publicul țintă este expus afacerii dvs. pe diferite platforme, cresc șansele ca acesta să interacționeze cu dvs. . Puteti alege să trimițeti anunțuri targetate persoanelor pe care i-ati atras inițial prin SEO, sau să difuzati anunțuri de generare de clienți potențiali pentru a va extinde listele de marketing prin e-mail.

Facebook este cel mai mare nume din Social Media – și din motive întemeiate.

Datorită naturii platformei și a datelor pe care le colectează de la utilizatori, opțiunile de targetare Facebook sunt detaliate aproape la infinit. Acest lucru îl face o alegere evidentă pentru a viza noi segmente de public, în funcție de interes, demografie, locație, comportament și multe altele.

Odată ce noile audiențe s-au convertit, reclamele Facebook pot îmbunătăți loialitatea clienților și pot repeta vânzările. Lucrăm cu datele tale pentru a crea audiențe de remarketing și a ajunge la utilizatorii care au interacționat anterior cu anunțurile dvs., au fost pe site-ul dvs. sau au cumpărat un anumit produs.

De ce afaceri beneficiază de publicitatea pe Facebook?

Cu atât de mulți utilizatori activi, reclamele Facebook sunt o modalitate excelentă pentru aproape fiecare companie de a interacționa cu clienții lor. Dacă aveti un produs de nișă, sau un serviciu B2B, reclamele Facebook pot face parte din strategia dvs. de Paid Media. Companiile sunt formate din persoane fizice, iar mulți dintre acestia pot fi contactați în timpul lor liber, prin remarketing.

Am lucrat cu o gamă largă de companii care au beneficiat de campanii de publicitate Facebook, inclusiv magazine online, furnizori de servicii și afaceri de călătorie. Vom fi întotdeauna sinceri cu dvs. și va vom arăta o rentabilitate clară a investiției.

Reclame platite in Facebook

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.