Website de prezentare

Capturăm și implicăm utilizatorii cu site-uri web uimitoare de multi ani

Indiferent dacă doriți ca acesta să convertească clienții potențiali, să facă vânzări sau să genereze trafic, site-ul dvs. va fi proiectat de către designerii noștri web experți pentru a vă atinge obiectivele.

Sau trimiteti un email:

Creare si realizare website

Ne puteti contacta oricand

Este crucial să avem discuții telefonice cu clienții pentru a evalua corect proiectele lor. Această comunicare directă ne permite să înțelegem nevoile specifice, să oferim clarificări imediate, să personalizăm soluțiile, să construim relații solide și să planificăm eficient. De asemenea, ne ajută să estimăm mai precis resursele și bugetul necesare și să primim feedback în timp real, contribuind la o colaborare de succes.

 
Website de prezentare

Cum lucrăm cu dvs.

Cu fiecare machetă, prototip și concept de design, vom primi feedback-ul dvs., astfel încât să rămâneți în centrul procesului de proiectare. Considerăm că aceasta colaborare dintre dvs., echipa noastră de design și echipa pentru dezvoltare web este cea mai eficientă modalitate de a conduce succesul. Deci, veți putea discuta constant cu echipa pentru a regla aceste designuri și a vă completa site-ul.

Wireframing

După ce am dobândit o înțelegere puternică a mărcii dvs., a pieței dvs. și a obiectivelor dvs., vă definim structura site-ului și călătoriile cheie ale utilizatorilor folosind wireframes. Cele mai multe decizii importante sunt luate în timpul acestui proces pentru a se asigura că nevoile utilizatorilor sunt îndeplinite pe fiecare pagină a site-ului dvs.

Identitate și design

După aprobare, introducem elemente vizuale și conținut real în wireframes, aplicând palete de culori pentru a da viață desenelor. Lucrăm cu linii directoare de branding noi sau existente pentru a vă oferi viziunea noastră, permițându-vă în același timp să influențați și să susțineți procesul de proiectare.

Construire și dezvoltare

Procesul de construire este gestionat cu atenție între echipele noastre de proiectare și dezvoltare. Vom construi proiectul dvs. pentru a îndeplini standardele de design exigente și pentru a obține o eficiență optimă înainte de a fi predat echipei pentru semnare înainte de lansare!

Încă există mai mult decât designul dvs. web

Ne pasă de succesul dvs. . Suntem aici pentru a vă ajuta să atrageți clienți online. Încă de la început, ne vom face timp să aflăm despre afacerea dvs. și să vă înțelegem marca și obiectivele, astfel încât să putem proiecta cel mai bun site web pentru dvs.

Proiectarea unui site web pentru utilizatorul final

Un site web ar trebui să fie captivant, ușor de navigat și concentrat pe publicul țintă.

Călătoria utilizatorului dictează dacă convertiți un prospect într-un client profitabil. Fiecare decizie pe care o luați cu privire la design va afecta modul în care un utilizator interacționează cu pagina. Trebuie să includeți informațiile potrivite, astfel încât utilizatorii să poată lua decizii în cunoștință de cauză, iar apelurile dvs. la acțiune ar trebui să-i conducă către un obiectiv cheie. Designerii noștri de pagini web pot crea un site web care să pună utilizatorii dvs. pe primul loc. Vă vom ghida cu privire la cele mai bune funcții și vă vom crea modele orientate spre utilizator, cu o navigare lină, pentru a ne asigura că site-ul dvs. web convertește utilizatori eficient.

Realizare website pentru firma
Realizare website optimizat si responsive

Site-uri web optimizate mai întâi pentru mobil

Peste 1/3 din traficul de căutare din Romania provine exclusiv de pe dispozitive mobile și, odată ce Google se îndreaptă către un index pentru dispozitive mobile, este de la sine înțeles că site-ul dvs. trebuie să fie adaptabil pentru dispozitive mobile, iar serviciul nostru de web design oferă asta și multe altele.

Este esențial ca utilizatorii să aibă o experiență consecventă cu site-ul dvs., indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc. În calitate de agenție de web design, luăm în considerare cu atenție cum arată design-urile și cât de ușor și intuitiv este navigarea pe multitudinea de dispozitive disponibile.

Gestionați-vă site-ul web în mod independent

Un CMS vă ajută să adăugați în mod regulat conținut nou și să vă mențineți site-ul actualizat. Veți rămâne relevant, ceea ce este excelent pentru experiența utilizatorului, iar site-ul dvs. va fi accesat cu crawlere mai des de Google.

Designerii noștri web construiesc toate site-urile clientilor, folosind sisteme de management al conținutului (CMS) precum Joomla, WordPress și Drupal. Deci, vă puteți actualiza site-ul oricând doriți.

Aveti un control total. Puteți edita cu ușurință conținutul, puteți adăuga pagini noi și puteți instrui personalul cum să-l folosească. Nu veți avea nevoie de un dezvoltator care să vă ajute cu sarcinile de zi cu zi.

Creare website la un pret mic

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.