SOCIAL MEDIA

Dezvoltati-va afacerea prin social media marketing

Rețelele sociale sunt instrumentul perfect pentru a vă crește vizibilitatea online, permițându-vă să partajați conținut și să construiți relații cu clienți potențiali noi și clienți existenți.

Sau trimiteti un email:

Realizare marketing in social media

Ne puteti contacta oricand​

Este crucial să avem discuții telefonice cu clienții pentru a evalua corect proiectele lor. Această comunicare directă ne permite să înțelegem nevoile specifice, să oferim clarificări imediate, să personalizăm soluțiile, să construim relații solide și să planificăm eficient. De asemenea, ne ajută să estimăm mai precis resursele și bugetul necesare și să primim feedback în timp real, contribuind la o colaborare de succes.

SOCIAL MEDIA

Cunoștințe de specialitate

Marketingul pe rețelele sociale crește implicarea cu afacerea dvs. și generează noi oportunități.. De la lansările de produse până la împărtășirea știrilor companiei și organizarea de competiții, a avea o prezență puternică pe mai multe canale digitale este vitală pentru companii.

Construiește un public

Adresați-vă clienților noi și păstrați-i pe cei existenți interesați și implicați.

Creșteți gradul de cunoaștere a mărcii

Construiți relații și împărtășiți valorile companiei dvs. prin conținutul pe care îl distribuiți.

Dezvoltați comunicarea

Platformele de social media primesc miliarde de vizite la nivel mondial în fiecare lună, astfel încât să puteți interacționa cu clienții pe care altfel nu i-ați putea contacta.

Sporiți vizitatorii site-ului dvs

Dirijarea unui nivel ridicat de trafic potențial către site-ul dvs. de pe rețelele sociale este un indicator excelent pentru Google al credibilității dvs. - oferindu-vă un impuls SEO.

Măsurați-vă succesul

Puteți urmări performanța campaniilor dvs. pe rețelele sociale și puteți utiliza informații analitice pentru a vă îmbunătăți viitoarele eforturi de marketing.

Adăugați varietate strategiei dvs. de social media

Marketingul pe rețelele sociale este cel mai eficient atunci când este integrat cu eforturile dvs. mai ample de marketing și, dacă este gestionat corespunzător, poate deveni un atu-cheie în atingerea obiectivelor dvs. de afaceri. În combinație cu SEO și marketing de conținut, rețelele sociale vă pot proiecta vocea online și pot crește numărul de vizitatori pe site-ul dvs. Rețelele de socializare sunt, de asemenea, o modalitate principală de a construi personalitatea mărcii, înconjurând afacerea dvs. cu o persoană captivantă și orientată spre comunicare, care ajută la consolidarea loialității și familiarității clienților.

Echipa noastră internă se poate asigura că rezultatele dvs. de social media sunt captivante și variate prin utilizarea graficelor, videoclipurilor, postărilor pe blog și multe altele pentru a vă menține atractive punctele de contact digitale. Cu abilități în crearea tuturor tipurilor de conținut lung și scurt, conținut interactiv și conținut vizat, echipa noastră de rețele sociale vă poate consolida profilurile rețelelor sociale cu puncte de contact interesante, captivante și bazate pe date.

Management expert al campaniilor tale pe rețelele sociale

Grandl Web oferă un serviciu de gestionare a rețelelor sociale pentru a maximiza implicarea publicului pe rețelele dvs. sociale. Gestionăm marketingul pe rețelele sociale pentru a vă economisi timp prețios, eliberându-vă de concentrarea asupra altor domenii ale afacerii dvs.

Vom proiecta și implementa o strategie de social media personalizată pentru afacerea dvs., proiectând serviciile, ofertele, idealurile și personalitatea dvs. prin conținut online. Dacă nu aveți timp sau experiență pentru a vă menține în fruntea platformelor de socializare, soluția noastră de management al rețelelor sociale vă poate fi foarte utilă pentru a vă răspândi vestea despre brandul dvs. către publicul țintă.

Strategiile și expertiza noastră în rețelele sociale pot stimula mesajele companiei dvs., astfel încât acestea să fie auzite cu voce tare și clar în peisajul digital. Folosind cunoștințele și competențele noastre, folosim în mod optim gama largă de platforme de social media disponibile. Rețelele sociale fac adesea parte dintr-o strategie de marketing digital mai amplă, iar utilizarea acestor canale vă poate permite să ajungeți la un public mai larg, cu tonuri de voce diferite, în funcție de ceea ce încercați să realizați.

Realizare marketing in facebook
Realizare marketing in social media pe Facebook si Instagram

Publicitate plătită pe rețelele sociale

Publicitatea plătită pe rețelele sociale poate implica creșterea postărilor pentru a va accelera acoperirea. Putem discuta cu dvs. ce tip de buget ar funcționa cel mai bine, în funcție de obiectivele dvs. și de industria în care lucrați.

Experiența noastră substanțială în reclame plătite pe diverse canale de social media se va asigura că acoperirea dvs. este maximizată, nivelul de implicare crește și like-urile și conversiile dvs. cresc.

Ca agenție de social media, avem o vastă experiență în gestionarea rețelelor sociale pentru afaceri și cunoaștem valoarea pe care reclamele sociale direcționate, concepute pentru a ajunge la un grup demografic valoros, o pot avea în ceea ce privește achiziționarea de noi clienți și creșterea potențialelor conversii.

SOCIAL MEDIA

Colaborați cu Grandl Web pentru a vă îmbunătăți strategia de social media

Vom colabora cu dvs. pentru a ajuta la executarea celor mai eficiente campanii de social media.

Care sunt cerințele dumneavoastră? Vom arunca o privire la ce platforme sociale ar putea funcționa cel mai bine pentru afacerea dvs., inclusiv LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram și YouTube.

Un plan lunar va include reperele pe care ați dori să le acoperiți în funcție de afacerea dvs., inclusiv evenimente sezoniere sau promoții de afaceri.

Vom stabili când și unde pot fi partajate postările tale sociale pentru a maximiza rezultatele.

Analytics ne permite să vedem performanța oricărei campanii pentru a măsura implicarea, conversiile și pentru a evidenția domeniile de îmbunătățire.

Dacă doriți să vă suspendați marketingul pe rețelele sociale, nu vă vom lega de niciun contract pe termen lung.

Puteți întrerupe campaniile atunci când este necesar, cu doar o lună de preaviz.

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.