faq

Ce este și
Cum să cumperi ?

Acum aveți posibilitatea de a alege dintre cele mai bune și complexe pachete de servicii. Deoarece știți deja serviciul pe care doriți să îl achiziționați, Magazinul nostru online vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta.
Alegeți din gama largă de pachete pe care compania le pune la dispoziție. Este atât de simplu și corect să știi prețul de la început.
Compania Grandl Web își respectă clienții deoarece le oferă pachetele cele mai bine gândite la un preț avantajos. Vă respectăm timpul și nu vrem să-l pierdem pe consultațiile pe care nu doriți să le aveți, așa că acum puteți achiziționa pachetele noastre în cele mai bune și mai sigure metode.

Pachete pentru toate serviciile IT

Accesează Magazinul Online si citește atent Descrierea Serviciului. Pentru alte detalii, ne puteți contacta gratuit. Va suntem la dispoziție.

Pachetele sunt impărțite pe categorii

Pentru a împlini fiecare nevoie, cerința și încadrare în buget, am realizat pachetele pe categorii - Starter, Business și Premium. Citiți descrierea fiecărui produs și observați cu grijă unde vă încadrați.

Ce trebuie să aveți în vedere înainte să cumpărați
unul dintre Pachete ?

Înainte să cumpărați orice Pachet, parcurgeți pas cu pas ofertele noastre. Identificați cerința, citind descrierea fiecărui Produs. Dacă pachetul dumneavoastră conține ceea ce aveți nevoie, însă doriți opțiuni în plus sau în minus, puteți cumpăra pachetul si totodată să trimiteți un formular scris cu cerința dumneavoastră ( acesta este atașat în fiecare Descriere ). Dacă achiziționați direct pachetul, dupa aceeptarea plasării comenzii dumneavoastră, veți primi factura și formularele atașate pe care trebuie să le completați. Acestea au rolul de a vă realiza Serviciul în totalitate.

Pot cumpăra Pachete Personalizate ?

Da. Puteți completa ăn scris un formular sau puteți contacta echipa noastră prin apel telefonic pentru a vă detalia Cerința dumneavoastră. Consultanța este gratuită.

Care este timpul de așteptare pentru fiecare pachet ?

Timpul de așteptare este scris în fiecare descriere. Pentru alte întrebări, puteți contacta personalul nostru.