MARKETING

Următoarele agenții au și acolo specialiști în marketing digital care oferă suport pentru SEO, PPC, social media, marketing de conținut și optimizarea ratei de conversie.

Folosim aceste servicii pentru a identifica și a angaja publicul țintă al clienților noștri pentru a converti clienții potențiali în vânzări. Folosim toate datele disponibile pentru a analiza și optimiza cu atenție site-urile web și campaniile pentru a asigura cea mai bună rentabilitate a investiției pentru clienții noștri. Am demonstrat că o abordare holistică combinată, care utilizează toate aceste servicii de marketing digital, crește substanțial traficul online.

SEO

Creșteți traficul organic către site-ul dvs. de la motoarele de căutare. Blue Frontier va oferi un serviciu SEO atotcuprinzător, profesionist și personalizat, potrivit pentru afacerea dvs. și oferă rezultate măsurabile.

PPC

Vă vom promova afacerea online prin marketing Pay Per Click, asigurându-ne că reclamele sunt publicate în locurile potrivite, la momentele potrivite și la oamenii potriviți, pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii și a genera clienți potențiali.

SOCIAL MEDIA

Consultanții noștri pot oferi o strategie integrată de social media pentru afacerea dvs., pentru a vă crește vizibilitatea online, a crește gradul de conștientizare a mărcii, a încuraja implicarea, a genera traficul pe site, precum și a crește clienții potențiali și vânzările.

EMAIL MARKETING

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.