Reclame Google Ads - PPC

Afișați reclamele dvs. în locurile potrivite, pentru a viza persoanele potrivite, cu specialiști Pay Per Click-PPC

Pay Per Click este o formă de publicitate online plătită care vă poate furniza trafic instantaneu către site-ul dvs., făcându-l un instrument de marketing perfect pentru afacerea dvs. Google Ads este cea mai mare platformă de pe piață și este în mare parte sinonimă cu PPC în industrie. Paginile cu rezultatele căutării Google sunt extrem de aglomerate, iar reclamele plătite vă oferă vizibilitate imediată. Colaborarea cu o agenție PPC condusă de consultanți Pay Per Click este cel mai rapid mod de a obține clicuri, vizite și clienți potențiali pentru site-ul dvs.

Sau trimiteti un email:

Reclama platita in Google Ads

Ne puteti contacta oricand

Este crucial să avem discuții telefonice cu clienții pentru a evalua corect proiectele lor. Această comunicare directă ne permite să înțelegem nevoile specifice, să oferim clarificări imediate, să personalizăm soluțiile, să construim relații solide și să planificăm eficient. De asemenea, ne ajută să estimăm mai precis resursele și bugetul necesare și să primim feedback în timp real, contribuind la o colaborare de succes.

Reclame Google Ads - PPC

Care sunt beneficiile?

Căutarea plătită este adesea o componentă cheie într-o strategie de marketing mai largă de succes, iar reclamele PPC eficiente vă pot ajuta să vă evidențiați din mulțime și să creșteți gradul de conștientizare a mărcii. Unele beneficii ale serviciilor de publicitate plătite includ:

Generați mai mult trafic

Asigurați o creștere instantanee a traficului pentru a crește gradul de conștientizare în campania dvs.; 40% dintre oameni dau click pe reclame plătite.

Avantaj Concurential

Obțineți o expunere pe prima pagină pentru a vă pune cu un pas înaintea concurenților de pe piață.

Clienti potentiali optimizati

Clientii potențiali monitorizați îndeaproape pot fi optimizați în continuare și pot crește traficul, precum și posibilitatea de conversie.

Îmbunătățiți-vă marca

Publicitatea deschisă a mărcii dvs. crește gradul de conștientizare a pieței dvs. țintă față de brandul dvs., ajutând la construirea încrederii.

Urmăriți conversiile

Obțineți date exacte despre urmărirea vizitatorilor site-ului dvs., precum și conversii.

Construirea de lead-uri pe termen lung

Căutarea plătită poate atrage noi clienți rapid și poate oferi acestora eforturilor dvs. de căutare organice să plătească și să înceapă să aducă trafic pe site-ul web pe termen lung și mai rentabil. Auditurile PPC efectuate de un consultant PPC vor analiza orice campanie existentă pe care ați configurat-o și vor găsi zone de optimizare pentru a vă oferi rezultate mai bune.

Servicii de management al campaniilor PPC

Cu un buget lunar convenit, echipa noastră dedicată poate genera rezultate PPC care vă vor transforma afacerea. Contractele noastre PPC sunt flexibile, așa că putem începe, opri, întrerupe sau modifica anunțurile în orice moment, pentru a se potrivi nevoilor și bugetelor dumneavoastră.

Serviciul nostru Pay Per Click cuprinde gestionarea bugetului, licitarea cuvintelor cheie, crearea de reclame, monitorizarea și raportarea continuă a campaniei.

Înainte de a începe campania, vom discuta cu dvs. obiectivele și vă vom recomanda campaniile și cheltuielile pentru a realiza acest lucru. Ca parte a serviciului nostru de management PPC, vom configura și urmărirea conversiilor, astfel încât să puteți monitoriza rentabilitatea investiției. Urmărirea corectă a conversiilor este esențială pentru măsurarea rezultatelor, dar și pentru a vă informa în luarea deciziilor când vine vorba de marketing.

Servicii de realizare reclama Google
Vindeti mai mult cu reclame eficiente in Google

Vindeți mai mult cu Cumpărături Google

Cumpărături Google este o necesitate pentru orice site de comerț electronic. Anunțurile pentru Cumpărături Google obțin o poziție premium în SERP-uri, iar informațiile despre produse, prețul și competitivitatea sunt imediat vizibile pentru toți, astfel încât este posibil ca utilizatorii de calitate superioară să facă click pe anunțurile dvs.

Este o formă mult mai rentabilă de anunțuri plătite pentru site-urile de comerț electronic și probabil veți vedea o rată de conversie mai bună decât dacă v-ați baza pe anunțurile de căutare.

În calitate de agenție PPC, vă vom configura feedul de cumpărături în Merchant Center și vă vom structura produsele în campanii Google Ads. Vom monitoriza, gestiona și optimiza campaniile și informațiile despre produse pentru a maximiza vizibilitatea produsului.

Anunțuri Display și remarketing

Aduceți-vă marca în fața publicului țintă în timp ce acesta navighează pe web folosind rețeaua de display Google.

Anunțurile grafice sunt o modalitate excelentă de a crește gradul de cunoaștere a mărcii și puteți chiar să vizați utilizatorii care v-au vizitat anterior site-ul web cu anunțuri de remarketing. Și este, de asemenea, un cost redus. Specialiștii noștri PPC creează campanii de display construite în jurul populației dvs. vizate și se asigură că anunțurile apar numai pe site-urile relevante pentru afacerea dvs.

Cu sprijinul echipei noastre de design grafic, putem proiecta, de asemenea, bannere uimitoare care să facă marca dumneavoastră să iasă în evidență. Ei vor folosi liniile directoare ale mărcii dvs. și vor obține întotdeauna aprobarea dvs. cu privire la design înainte de a difuza anunțurile.

Dacă aveți nevoie de un audit PPC sau de expertiza unei agenții Pay Per Click, ne-ar plăcea să auzim de la dvs.

Anunturi DISPLAY si REMARKETING

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.