Platforme

Cum lucrăm cu dvs.

Cu fiecare machetă, prototip și concept de design, vom primi feedback-ul dvs., astfel încât să rămâneți în centrul procesului de proiectare. Considerăm că colaborarea dintre dvs. și echipa noastră de design și dezvoltare web este cea mai eficientă modalitate de a conduce succesul. Deci, veți putea discuta cu echipa atât de mult de care aveți nevoie pentru a regla aceste designuri și a vă completa site-ul.

Wireframing

După ce am dobândit o înțelegere puternică a mărcii dvs., a pieței dvs. și a obiectivelor dvs., vă definim structura site-ului și călătoriile cheie ale utilizatorilor folosind wireframes. Cele mai multe decizii importante sunt luate în timpul acestui proces pentru a se asigura că nevoile utilizatorilor sunt îndeplinite pe fiecare pagină a site-ului dvs.

Identitate și design

După aprobare, introducem elemente vizuale și conținut real în wireframes, aplicând palete de culori pentru a da viață desenelor. Lucrăm cu linii directoare de branding noi sau existente pentru a vă oferi viziunea noastră, permițându-vă în același timp să influențați și să susțineți procesul de proiectare.

Construire și dezvoltare

Procesul de construire este gestionat cu atenție între echipele noastre de proiectare și dezvoltare. Vom construi proiectul dvs. pentru a îndeplini standardele de design exigente și pentru a obține o eficiență optimă înainte de a fi predat echipei QA pentru semnare înainte de lansare!

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.