Magazin online

Generați mai multe vânzări pe site-ul dvs. cu design și funcționalitate orientate spre utilizator.

Vizitatorii site-ului dvs. se vor aștepta întotdeauna să aibă o experiență excelentă de cumpărături online și suntem hotărâți să ne asigurăm că acest lucru se întâmplă.

Sau trimiteti un email:

Realizare magazin online

Calculati Pretul Proiectului

Puteti calcula pretul estimativ al proiectului. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti criteriile principale, iar in urma evaluarii noi vom lua legatura cu dvs. Preturile pot suferi modificari, insa nu va faceti griji! Oferim reducere in functie de colaborare.

MAGAZIN ONLINE

Pregatiti pentru toate nevoile dvs.

Vom folosi experiența noastră bogată pentru a ajuta la rezolvarea oricărei probleme și pentru a implementa soluția optimă. Oferim cea mai largă gamă posibilă de servicii de asistență WordPress, ajutând clienții noștri cu:

Construire structura platforma

Creare design structura

Integrare produse

Integrare sistem de plata online

Integrare sistem de livrare

Integrare sistem de facturare

Upgrade-uri

Securitate

Dezvoltare plugin-uri

Integrare Google Search Console

Integrare Google Analytics

Suport general și utilizare

Suntem dezvoltatori de comerț electronic cu experiență

Avem o echipă experimentată care înțelege ce este nevoie pentru a construi site-uri web ușor de utilizat, care sunt funcționale, rapide și pregătite pentru SEO.

Modul în care este construit site-ul dvs. web poate face diferența între un utilizator care face conversie și continuă să revină și unul care părăsește și nu ține cont de marca în viitor. Un site web bun ar trebui să fie construit de la zero, ținând cont de eficiență și luând în considerare cu atenție caracteristicile și funcționalitățile utilizate.

Vreti să va asigurati că site-ul dvs. se încarcă rapid pe orice dispozitiv, cu orice conexiune, iar asta se rezumă la specificațiile tehnice ale dezvoltării site-ului tău.

Am creat numeroase site-uri cu cerințe diferite de funcționalitate, astfel încât să înțelegem ce este nevoie pentru a vă aduce succesul. Povestiti despre proiectul dvs. și va vom arăta cum se poate realiza eficient.

Creați o experiență pentru utilizatori care transformă vizitele în vânzări.

Creăm magazine online care nu doar arată uimitor, ci sunt construite cu experiența utilizatorului în centrul dezvoltării. Site-ul ar trebui să fie extrem de ușor de utilizat, complet funcțional și sigur.

Datorită unei echipe dedicate de designeri, dezvoltatori și marketeri, luăm în considerare fiecare parte a călătoriei utilizatorului, de la momentul în care un utilizator ajunge pe site, până la momentul în care efectuează o achiziție și cum îi putem face să revină din nou și din nou.

Magazin online eficient si ieftin
Creare magazin online

Sprijinindu-va dincolo de proiect

Există întotdeauna mai multe de făcut după lansare și avem o echipă dedicată de experți care vă poate ajuta să profitați la maximum de noul dvs. site web.

Păstrați-vă site-ul web la zi cu ajutorul echipei noastre de asistență, care vă poate oferi actualizări, corecții și upgrade-uri dacă aveți nevoie de ele. Puteți profita din plin de echipa noastră de marketing digital, care vă va ajuta să generați mai mult trafic cu optimizarea continuă pentru motoarele de căutare, plata-pe-clic sau marketingul de conținut. Sau, colaborați cu specialiștii și designerii noștri pentru a face modificări și ajustări site-ului pentru a îmbunătăți rata de conversie.

Dorim să vă vedem că profitați la maximum de site-ul dvs. web, așa că vom fi mereu la îndemână pentru a vă oferi asistența din partea echipelor noastre de specialiști.

Dacă aveți un site web existent pentru care aveți nevoie de asistență in privinta dezvoltarii, atunci suntem bucuroși să vă ajutăm. Fie că este vorba despre o activitate unică de asistență, cum ar fi o actualizare sau o remediere a erorilor, sau dacă doriți un contract de întreținere dedicat, în care vă sprijinim lunar, suntem dispusi sa va ascultam cerintele.

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.