SEO

Vă vom ajuta să îmbunătățiți traficul organic și conversiile site-ului dvs. cu o strategie SEO continuă.

Maximizați potențialul de căutare organică al site-ului dvs. cu o strategie SEO bazată pe date, care va oferi o rentabilitate a investiției.

Sau trimiteti un email:

Servicii de SEO

Ne puteti contacta oricand​

Este crucial să avem discuții telefonice cu clienții pentru a evalua corect proiectele lor. Această comunicare directă ne permite să înțelegem nevoile specifice, să oferim clarificări imediate, să personalizăm soluțiile, să construim relații solide și să planificăm eficient. De asemenea, ne ajută să estimăm mai precis resursele și bugetul necesare și să primim feedback în timp real, contribuind la o colaborare de succes.

SERVICII SEO

Cercetare, audit, analiză

Fiecare afacere și site web este diferit, motiv pentru care creăm întotdeauna o strategie personalizată pentru clienții noștri. Trebuie să înțelegem afacerea dvs., obiectivele și concurenții dvs., astfel încât să putem efectua un audit SEO pentru a ajuta la furnizarea unei strategii care să vă aducă rezultate.

Analiza concurenței

Vom începe cu cercetarea cuvintelor cheie și a concurenților pentru a analiza performanța dvs. existentă în căutare. Examinarea site-urilor web ale concurenților vă vor oferi informații neprețuite despre cum să profitați la maximum de un SEO reusit. Acest lucru va evidenția punctele forte și punctele slabe legate de site-ul dvs. actual și oportunitățile de îmbunătățire.

Recomandări

Vom face recomandări pe baza cercetărilor și cunoștințelor noastre și vom elabora o strategie personalizată de optimizare pentru motoarele de căutare, utilizând Google Analytics și software-ul nostru SEO pentru a monitoriza performanța site-ului, precum și obiectivele dvs. țintă.

Acțiune

Pe baza datelor culese, vom reacționa și răspunde, făcând modificări și actualizări site-urilor atunci când este necesar.

SOLUTIA EFICIENTA DE SEO

Rezultatele de căutare in top sunt cele mai relevante site-uri web pentru interogarea de căutare a unui utilizator. Strategia dvs. ar trebui să se concentreze pe atragerea de utilizatori care se vor implica și vor converti. Nu numai că ar trebui să vizați expresiile potrivite, dar paginile dvs. de destinație trebuie să fie adaptate utilizatorului pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare.

Cercetăm și analizăm site-ul dvs., publicul țintă și concurența pentru a imbunatati campania noastră de optimizare pentru motoarele de căutare. Vom formula apoi un plan pentru a ajusta conținutul, a îmbunătăți designul și a îmbunătăți sănătatea site-ului, promovând în același timp cu atenție site-ul dvs. online.

SEO TEHNIC

Este esențial să fiti la curent cu starea de sănătate a site-ului dvs. . Doriți să fie cât mai simplu posibil pentru utilizatori și pentru Google să acceseze conținutul dvs. web. SEO tehnic analizează problemele de indexare, linkurile întrerupte și anomaliile de accesare cu crawlere. Folosim produse Google, cum ar fi Search Console, precum și instrumente terță parte pentru a monitoriza și gestiona starea site-ului dvs. și pentru a-l ține la curent. 

Servicii de SEO Tehnic
Servicii de SEO On-page

SEO ON-page

Optimizarea motorului de căutare pe pagină se concentrează pe îmbunătățirea vitezei site-ului, a designului și a conținutului pentru a prezenta informațiile pe care le doresc utilizatorii. Este mai mult decât adăugarea de cuvinte cheie; trebuie să va gânditi la modul în care designul și copierea influențează călătoria unui utilizator. Un site care își concentrează conținutul asupra utilizatorului final va încorpora în mod natural termeni de căutare relevanți pentru a descrie o ofertă de produs sau serviciu.

Echipa noastră SEO utilizează cele mai bune practici Google, profitând din plin de multitudinea de informații pe care Google le oferă pentru a ajuta companii ca a dvs. .

Căutarea este fluidă și se actualizează continuu pe măsură ce Google își îmbunătățește algoritmul, așa că învățăm continuu și ținem un ochi pe liderii de gândire din industrie, astfel încât să fim conștienți de tendințe, tehnici și idei noi.

Adoptăm o abordare SEO centrată pe utilizator in pagină, analizând intenția utilizatorului și ajustând conținutul în consecință. Acest lucru ne asigură că, în timp ce respectăm instrucțiunile pentru a obține corect elementele fundamentale ale paginii dvs. web, încercăm în mod constant să creăm o experiență îmbunătățită, care să pună site-ul dvs. mai presus de restul.

Outreaching și SEO off-site

Contează cum apare site-ul dvs. pe internet. Este important să mențineți o reprezentare consecventă a mărcii dvs. și să vă asigurați că site-ul dvs. este autorizat și de încredere. SEO off-site analizează sensibilizarea, cunoașterea mărcii, vizibilitatea socială, site-urile de recenzii terță parte și chiar înregistrările dvs. pe Google My Business și Bing Places. Le vom monitoriza și gestiona ca parte a campaniei dvs. pentru a ne asigura că site-ul dvs. folosește la maximum aceste canale externe.

De asemenea, lucrăm la gestionarea profilului dvs. de backlink existent și examinăm site-urile web de calitate care ar putea trimite către dvs. Orice strategie de backlink ar trebui să se concentreze pe îmbunătățirea naturală a calității și relevanței domeniilor care leagă site-ul dvs.

Servicii de SEO Off-page

Servicii IT

Contactati-ne Acum

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să ne contactați.