Marketing

Sell like C*azy – Cat de greu este sa publici un articol?

A fost simplu?

Normal ca nu a fost simplu. Cine s-ar fi gandit ca in anul 2021 o sa ajungem sa scriem propriile noastre articole pentru a castiga atentia publicului ? Nu suntem jurnalisti, insa am invatat metoda psihologica de aplicare a LIMBII ROMANE … Cine s-ar fi gandit ca exista o metoda psihologica chiar si aici ? Limba romana nu trebuie vorbita doar de dragul intelegerii, ci mai degraba studiata si aplicata exact asa cum trebuie.

Avem pe piata diverse metode de marketing, insa niciuna nu da randament ! Sau mai bine spus – ele dau doar daca sunt combinate pentru a servi telul nostru. Plecam de la urmatoarea idee -> Daca studiam bazele psihologiei, folosim uneltele actuale de marketing si aplicam strategia world-wide cu ajutorul unui buget relativ mare, reusita este scontata.

Asadar, este simplu sa alcatuiesti un articol privind detaliile de mai sus ? NU.

Ce pot face ?

Daca doresti succes garantat, urmareste pasii :

  • Scrie un articol ( aplica psihologia de succes pentru acest sistem sau lasa pe cineva profi sa il realizeze ) ;
  • Foloseste unelte de marketing ( platformele de socializare sau programele cu care poti influenta vizibil audienta iti sunt la indemna, majoritatea sunt gratuite ) ;
  • Investe bani inteligent ( lasa pe cineva profi sa iti realizeze o strategie buna – astfel, poti avea castig chiar din primele sponsorizari );
  • Apeleaza la persoane cunoscute in mediul online ( influencerii cu asta se ocupa, deci poti apela cu incredere la audienta lor ).

In cazul articolului, ideea principala consta in tipul de scriere care atrage fiecare utilizator sa citeasca macar jumtatate din intregul continut. Pozele au un rol foarte important in nararea subpunctelor, deci le poti folosi cu incredere, atata timp cat nu incalci legea Copyright.

Daca nu am potential psihologic sau financiar ?

Atunci nu trebuie sa te astepti ca rezultatul sa fie imediat. Stim ce inseamna sa investesti o suma de bani si sa doresti sa o revendici peste 1 luna, insa daca toate business-urile ar fi functionat la fel, ar fi existat doar directori administrativi cu un buget mare. Realitatea este grea, insa odata ce ai stabilit tu cu tine ca DA , SE POATE REUSI, chiar daca sunt anumite aspecte nefavorabile implicate, DE CE NU INCEPI ? Poate acum nu ai una dintre criteriile detaliate mai sus . SI CE ? Ai macar de unde incepe.

Lucram cu multi clienti si incercam pe cat posibil sa ii facem sa inteleaga : cum anume atragem succesul , DE CE si cand pot fi observate rezultatele. Probabil activitatea in DIGITAL MARKETING este cea mai grea munca pe care o depunem deoarece rezultatele trebuie sa vina rapid, sigur , in functie de domeniu si situatii si asa mai departe – Un fel de DUMNEZEU al publicitatii – Ne iese, insa noi suntem doar GRANDL WEB si va spunem :

– Colaborarea consta in perceperea realitatii si munca multa. Garantam succes doar daca suntem ascultati cu mare atentie si RABDAREA va este un bun prieten . Astfel, succesul vine garantat, chiar neasteptat de repede cateodata.

BLOGUL UNUI ADMINISTRATOR DE FIRMA IT – DA! – BLOGUL UNUI OM LA FEL DE MUNCITOR.

GRANDL WEB – Companie Prestare Servicii IT.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *