Agency

Web Design Constanta – Prestare Servicii IT

Grandl Web – Prestare Servicii IT

Hosting

Compania noastră oferă servicii de înaltă calitate, integrate în domeniul găzduirii și oferă o platformă în care datele dvs. sunt păstrate în siguranță și sisteme de protecție împotriva atacurilor digitale. Serverele noastre sunt situate în România.

Pachetele noastre de hosting vă stau la dispoziție și totodată, dacă doriți achiziționarea Domeniului, ne puteți contacta prin formular.

Realizare website.

Realizăm website-uri pentru orice domeniu si pentru fiecare activitate. Pachetele noastre de web design se împart ăn 3 Categorii :

 •  Website Personal ( Acesta este dedicat clienților care se axează în principal pe structura de Blog, chiar dacă Platforma cuprinde mai multe pagini incorporate ) ;
 •  Website pentru Firmă ( este destinat clienților care necesită un web design mai profesional și incorporarea unor funcții specifice domeniului activant ) ;
 •  Magazin Online ( este destinat clienților care necesită incorporarea primordială a unui sistem de facturare ).

Pachetele sunt structurate în funcție de necesitatea fiecărui client. Principalele categorii delimitează cerințele cu privire la Structura Website-ului. Următoarele categorii sunt clasate ăn următorul mod :

 •  Starter ( reflectă nevoi standard, unde platforma este mai simplistă . Starter variază în funcție de NUMĂRUL DE PAGINI ale WEBSITE-ULUI și CARACTERISTICILE ACESTUIA . Astfel, numărul de pagini reflectă Meniul Inițial al Website-ului si totodată paginile incorporate in platformă, iar caracteristicile reflectă părțile care sunt adăugate ) ;
 •  Business ( reflectă un concept mai complex al website-ului, unde web design și funcțiile se axează pe o structură inițiala de ,,Prezentare ” . Business variază în funcție de NUMĂRUL DE PAGINI ale WEBSITE-ULUI și CARACTERISTICILE ACESTUIA . Astfel, numărul de pagini reflectă Meniul Inițial al Website-ului si totodată paginile incorporate in platformă, iar caracteristicile reflectă părțile care sunt adăugate ) ;
 •  Premium ( reflectă cea mai complexă platformă cu toate funcționalitățile incluse. Premium variază în funcție de NUMĂRUL DE PAGINI ale WEBSITE-ULUI și CARACTERISTICILE ACESTUIA . Astfel, numărul de pagini reflectă Meniul Inițial al Website-ului si totodată paginile incorporate in platformă, iar caracteristicile reflectă părțile care sunt adăugate ) ;

Mentenanță website.

Mentenanța Website-ului constă primordial în reparațiile și optimizările necesare platformei. Aceasta este necesară deoarece Platforma suferă modificări constante, așadar configurările existente trebuie aduse la zi.

În pachetele realizate pentru dumneavoastră, veți observa și alte funcționalități incluse care depind de fluiditatea și evoluția Platformei.

Design grafic.

Pentru realizarea unui logo professional, folosim programul Illustrator, iar prin experiența serviciilor prestate reușim să îi oferim clientului satisfacție și ingeniozitate. Pentru prelucrarea pozelor și realizarea de template-uri, Photoshop-ul este unealta noastră de nădejde, atunci când clientul dorește să aibă un impact vizual mult mai realistic.

De aceea, dorim să informăm audiența despre importanța aspectului cromatic, desemnând prioritatea ramurei de web design și a stilului unic de realizare Grandl Web.

Digital Marketing.

Punem la dispoziție cel mai bun serviciu de SEO pentru dumneavoastră și mărim potențialul garantat prin strategiile efectuate de compania Grandl Web. Un aspect important în acest domeniu este de a realiza un plan de țintire al obiectivului și de a raporta ideea către un public ales privind scopul precis.

Strategiile de SEO, SEM si SMM necesită multă atenție și inginerie pentru a putea fi aplicate corect, altfel dacă se încearcă strategii fără a ținti publicul targetat, banii dumneavoastră vor fi raportați ca pierdere, iar potențialul firmei va scădea odată cu irosirea acestora.

BLOGUL UNUI ADMINISTRATOR DE FIRMA IT – DA! – BLOGUL UNUI OM LA FEL DE MUNCITOR.

GRANDL WEB – Companie Prestare Servicii IT.

Comments (7)

 1. lanyards
  02/07/2021 Răspunde

  I am sure this piece of writing has touched all the internet people, its really really fastidious paragraph on building up new weblog.

 2. zyrosite.com
  05/07/2021 Răspunde

  Quality posts is the crucial to interest the people to visit the site,
  that’s what this web page is providing.

 3. Sunny
  21/07/2021 Răspunde

  What’s up, this weekend is pleasant in favor of me,
  because this moment i am reading this great educational
  post here at my house.

 4. Bobbye
  22/07/2021 Răspunde

  I read this piece of writing completely concerning
  the comparison of most up-to-date and preceding technologies, it’s amazing article.

 5. Jaimie
  25/07/2021 Răspunde

  Does your blog have a contact page? I’m having
  a tough time locating it but, I’d like to send you
  an e-mail. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.

  Either way, great site and I look forward to seeing it grow
  over time.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *